Kontaktoplysninger

Kvindekrisecenter Bornholm
Haslevej 64
3700 Rønne
krisecenter.bornholm@mail.dk
Tlf.: 56 95 18 30

facebook-logo

Sådan finder du os når du bor på Bornholm

Når du skal finde krisecenteret og kommer fra Bornholm, så er der flere måder at komme frem på. Kommer du i bil, så skal du se efter en stor, lys villa. Indkørslen er ikke den bredeste i verden, til gengæld kan din bil holde afskærmet fra vejen.

Hvis det er nødvendigt, så kan du også tage en taxa til krisecenteret. Vi kan hjælpe med at betale for turen, hvis du ikke selv har mulighed for at betale.

Kommer du med bus, så er der stoppested lige udenfor krisecenteret. Bus nummer 1,2,4, 7 og 8 stopper foran krisecenteret. Du kan finde rejsetider og rejseplan ved at klikke her:

Knap-rejsetider

Sådan finder du os fra resten af Danmark

Bornholm er Danmarks næstyderligste punkt, kun overgået af Ertholmene. Men det er faktisk ikke så svært at finde hertil, der går både bus, færge og fly i en lind strøm.

OBS! Lige nu er der indført skærpede regler om id-kontrol, når man rejser gennem Sverige til Bornholm. Så husk, at du skal have billed-id med, hvis du rejser igennem Sverige. EU-godkendt kørekort eller pas. Det gælder både børn og voksne. Hvis du ikke har billed-id for dine børn skal du medbringe dåbsattest.

Her kan du læse om reglerne for id- kontrol

Knap-regler-Sverige

 

Med fly

Flyselskabet, der flyver til og fra Bornholm, hedder DAT. Der er normalt omkring 8 afgange til og fra øen dagligt. Flybilletter koster fra 350 kroner, billigere hvis du er pensionist eller studerende. Fra lufthavnen går der både busser og taxaer til krisecenteret. Se mere om billetter her:

Knap-DAT

 

Med færge

Det rederi, der sejler til og fra Bornholm, hedder slet og ret Færgen. Man kan komme til Bornholm ad to veje, enten via Sverige og med båd fra Ystad til Rønne, eller fra Køge til Rønne.

Vælger du at rejse via Ystad, så skal du krydse Øresundsbroen. Det kan du gøre i bus, tog eller bil.

Med bus har du to muligheder: Bornholmerbussen, der samarbejder direkte med færgen, hvor man står af i Ystad og går ombord på færgen og går af i Rønne. Eller Johns Bus, hvor man kører ombord i Ystad og kører af i Rønne. Priserne varierer fra selskab til selskab, men standardprisen begynder ved 270 kroner for en voksenbillet. Se mere her:

Knap-Faergen

Knap-Graahundbus

Knap-Johns-bus

.

Kvindekrisecenter Bornholm

Haslevej 64
3700 Rønne
krisecenter.bornholm@mail.dk
Tlf.: 56951830