Kontaktoplysninger
Kvindekrisecenter Bornholm
Haslevej 64
3700 Rønne
krisecenter.bornholm@mail.dk
Tlf.: 56 95 18 30

facebook-logo

Sådan finder du os når du bor på Bornholm
Når du skal finde krisecenteret og kommer fra Bornholm, så er der flere måder at komme frem på. Kommer du i bil, så skal du se efter en stor, lys villa. Indkørslen er ikke den bredeste i verden, til gengæld kan din bil holde afskærmet fra vejen.

Hvis det er nødvendigt, så kan du også tage en taxa til krisecenteret. Vi kan hjælpe med at betale for turen, hvis du ikke selv har mulighed for at betale.

Kommer du med bus, så er der stoppested lige udenfor krisecenteret. Bus nummer 1,2,4, 7 og 8 stopper foran krisecenteret. Du kan finde rejsetider og rejseplan ved at klikke her:

Knap-rejsetider

Sådan finder du os fra resten af Danmark

Du skal have billed-id med, hvis du rejser igennem Sverige. Det kan være et EU-godkendt kørekort eller pas.

Rejser med du med dit barn, behøver dit barn ikke at kunne fremvise gyldig billedlegitimation, så længe barnet rejser med dig som forældre og har gyldige rejse rejsedokumenter og du kan bevise, at du er barnets værge. Dette glæder for nordiske medborgere og hvis dit barn ikke rejser med bedsteforældrene. Hvis dit barn har et pas, anbefaler vi, at det medbringes. Du kan kontakte Polisen i Sverige på dette nummer 0046 – 77- 114 14 00.

Personer under 18 år, der rejser alene, skal kunne fremvise eget pas eller gyldigt id-kort.

Læs mere om regler for at rejse igennem Sverige her:

Knap-regler-Sverige

 

Med fly

Flyselskabet, der flyver til og fra Bornholm, hedder DAT. Der er normalt omkring 8 afgange til og fra øen dagligt. Flybilletter koster fra 350 kroner, billigere hvis du er pensionist eller studerende. Fra lufthavnen går der både busser og taxaer til krisecenteret. Se mere om billetter her:

Knap-DAT

 

Med færge

Det rederi, der sejler til og fra Bornholm, hedder Bornholmslinjen. Man kan komme til Bornholm ad to søveje, enten fra Køge til Rønne eller via Sverige og med båd fra Ystad til Rønne.

Vælger du at rejse via Ystad, så skal du krydse Øresundsbroen. Det kan du gøre i bus, tog eller bil.

Med bus har du tre muligheder: Bornholmerbussen (Gråhundbus), hvor man står af i Ystad og går ombord på færgen og går af i Rønne. Kombardo-bussen, der også kører ombord på færgen. Eller Rute 700, hvor man kan stige ombord flere steder i København ved blandt andet større hospitaler og denne bus kører også ombord i Ystad og kører af i Rønne. Alle busser kører til og fra Hovedbanegården. Priserne varierer fra selskab til selskab, men de billigste billetter begynder ved 99 kroner.

Se mere her:

.

Kvindekrisecenter Bornholm

Haslevej 64
3700 Rønne
krisecenter.bornholm@mail.dk
Tlf.: 56951830