Støt os

Kvindekrisecenter Bornholms daglige drift betales af Bornholms Regionskommune og de hjemkommuner vores beboere kommer fra. Kvinderne kommer ofte til os uden meget mere end et par tasker med det mest nødvendige, pengene er små og der er derfor ikke meget økonomi til andet end det mest nødvendige.

Derfor er vi meget glade for bidrag og donationer af forskellig art. Pengegaver til aktiviteter, udflugter, legetøj, møbler, osv. falder på et tørt sted. Vores kvinder står f.eks. ofte overfor at skulle bygge et helt nyt liv og hjem op, når de flytter videre fra krisecenteret, og det er meget bekosteligt.  Vi er også meget taknemmelige for andre typer bidrag, det være sig alt fra gavekort til oplevelser, spisning, ting og lignende, der kan hjælpe vores beboere på vej til en mere normal hverdag.

Kvindekrisecenter Bornholm er også meget taknemmelige for donationer, der sikrer gode forhold for vores kvinder og børn. Det være sig penge til nye møbler til fællesområderne, legestativer til haven eller penge, der sikrer behandlinger af krop og sjæl for vores kvinder og børn.

Selv små beløb tages imod med tak.

Har I lyst og mulighed for at hjælpe os, så siger vi tak. Ring og snak med daglig leder, Ingrid Funch Jørgensen om, hvad krisecenteret og dets beboere har brug for.

Bankoplysninger:

Danske Bank
Kvindekrisecenter Bornholm
Reg. nr. 1551
Konto nr. 4720 095 661

CVR 15107081

 

.